kisspng-computer-icons-logo-clip-art-ins

Ronja Rikissa Art

MYYTTIMETSÄ (MLL Ilmajoki)

Logo, juliste, flyer & FB-banneri

Olin Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ilmajoen yhdistyksellä kesäohjaajana 4.6-31.7.2017. Yhtenä työtehtävistäni oli pop up -tapahtumien järjestäminen Ilmajoen sivukylillä työparini kanssa. Järjestimme yhteensä neljä tapahtumaa, heinäkuun jokaisena torstaina. Tapahtumakonseptin nimeksi tuli Myyttimetsä, ja sen keskiössä olivat Mielikki (minä) ja Maahinen (kollegani).

Tapahtuma suunnattiin lapsiperheille, ja sen tarkoituksena oli tuoda MLL Ilmajoen yhdistyksen toimintaa tunnetuksi, tarjota myös sivukylien asukkaille mukavaa, yhteistä tekemistä sekä lähentää lapsien suhdetta luontoon. Tapahtumiin tuli yhteensä 250 ihmistä, ja saimme niistä paljon hyvää palautetta.

Minä toteutin tapahtuman visuaalisen ilmeen. Ensin tein logon ja flyerin, joiden toteutukseen minulla oli n. 6 tuntia aikaa. Tämän jälkeen otimme kollegani kanssa toisistamme valokuvat, joita sitten käytin Facebook-bannerissa ja julisteessa.

Aikataulu visuaalisten materiaalien tekemiselle oli todella tiukka ja tarjosi haastetta. Koen onnistuneeni siihen nähden oikein hyvin - ja mikä tärkeintä, opin paljon. Kun nyt, 2018 loppuvuodesta, katselen näitä matskuja niin näen paljonkehittämisen aihetta. Siitä huomaa kehittyneensä. :)