Improvisaatioteatterikilpailu Improliiga järjestettiin Seinäjoella Vanhalla Takomolla 29.4.2017, nyt toista kertaa. Järjestäjänä toimi Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseura yhdessä Seinäjoen Ammattikorkeakoulun Kulttuurituotannon opiskelijoiden kanssa. Saimme tapahtumasta paljon positiivista palautetta ja finaalissa tupa oli täynnä! 

Halusimme tehdä Improliigasta vuosittaisen perinteen Seinäjoella. Lähdimme toteuttamaan tapahtumaa, joka on helposti lähestyttävä, tunnelmallinen, iloinen, värikäs, vakavasti otettava ja laadukas - ja visuaalisen ilmeen oli oltava sen mukainen. 

 

Minut valittiin tämän sivun lopussa olevien logo- ja julisteluonnosten perusteella tuotannon AD:ksi. Tämän jälkeen lähdimme yhdessä kollegani kanssa toteuttamaan lopullisia julistekuvauksia studiossa sekä tekemään julisteita, flyereita, pääsylippuja, staff-passeja, sosiaalisen median kanavien ulkoasua ym. muita visuaalisia materiaaleja. Juliste on tässä valmiina, ja pääsyliput testitulostusvaiheessa.

Nettisivut toteutin wix.com -nettisivupohjalle alusta alkaen itsenäisesti. Logon ja julisteluonnoksen alla on vielä tapahtuman tunnelman ja värimaailman sisältävä Moodboard eli ajatuskartta, josta kaikki lähti alun perin liikkeelle. 

Tässä projektissa en päässyt ainoastaan suunnittelemaan ja toteuttamaan sen visuaalista ilmettä, vaan myös mukaan itse tapahtuman tuotantoon. Olen ollut mukana tekemässä monia tärkeitä päätöksiä ja sain projektin aikana paljon hyvää kokemusta niin graafisten materiaalien toteuttamisesta kuin tapahtumatuotannostakin.

Nettisivuilla olevista henkilökuvista suurin osa on minun ottamiani, minkä lisäksi myös julisteessa oleva kuva on minun ottamani. 

Saimme tapahtumassa 24 kirjallista palautetta. Jokainen vastaaja osallistuisi Improliigaan uudelleen. Kaikkein eniten kehuja sai tapahtuman visuaalinen ilme, joka sai lähes poikkeuksetta arvosanan 5 (erinomainen). Tunnen siis onnistuneeni oivallisesti ja olen valtavan iloinen siitä, että sain olla mukana!

Pääsyliput

Juliste

IMPROLIIGA

visuaalinen ilme

Nettisivut

10 hengen tuotantoryhmästämme löytyi esittelysivu, jossa kaikista pyöri kaksi kuvaa -  tavallinen ja hulluttelukuva

FB-postaus, itse kuvitettu

Pitchauksessa valittu ilme

Muut ehdotukset

Moodboard - tästä kaikki lähti liikkeelle

kisspng-computer-icons-logo-clip-art-ins

Ronja Rikissa Art